Zoek hier naar je onderwerp

ouders beloven hun kind eeuwige trouw

Ja, ik wil...voor altijd jouw ouder zijn

Groot festijn in het kasteel van Helmond

Dilemma voor: Algemeen

Op 8 januari kunnen ouders in het kasteel van Helmond hun kind een belofte doen om voor altijd hun ouder te blijven. Dit is een initiatief vanuit Duurzaam Ouderschap, een project in opdracht van de gemeente en uitgevoerd door LEVgroep.

Vanaf dit najaar krijgen alle toekomstige ouders in Helmond bij de verloskundige een boekje uitgereikt met daarin een Persoonlijke Ouderschapsbelofte. Deze is bedoeld om als ouders samen te praten over hoe je graag op wilt voeden, hoe je samen ouders wilt zijn, en over hoe je zorgt dat jij altijd die ouder blijft, ook als de relatie geen stand zou houden.

Op 8 januari hebben ouders de gelegenheid om in een feestelijke ceremonie op het kasteel van Helmond deze belofte aan hun kind uit te spreken tegenover een speciale belofteambtenaar. Liedjeskunstenaar Dirk Scheele zal het geheel opluisteren met een voorstelling van zijn mooiste liedjes. Ouders die de belofte afleggen ontvangen die dag ook een koffertje vol geluk, met daarin informatie en een paar cadeautjes voor jonge gezinnen. In een aantal koffertjes zit ook een ‘gouden’ hart wat staat voor een speciaal cadeau.

Ouders kunnen zich aanmelden via duurzaamouderschap@levgroep.nl

Ouders beloven hun kind eeuwige trouw